IMG 0790-BorderMaker

The Baas Brothers staan aan de vooravond van een behendigheidsrally waar al sinds 30 maart 2014 naar wordt uitgekeken.

Op die bewuste zondag was namelijk de inschrijving voor de Carbagerun Wintereditie 2015.

De heren zoeken de media op om aandacht te vragen voor stofwisselingsziektes bij kinderen. The Baas Brothers hebben een stichting gevonden genaamd Metakids, die onderzoek laat verrichten naar de wel 600 (!) verschillende stofwisselingziektes die er zijn. En voor onderzoek is geld nodig. Heel veel geld.

Acties

Om datzelfde geld te genereren hebben de broers/neven allerlei acties verzonnen. Zo was daar al de lege statiegeld flessen actie, speculaaspoppen-actie en de finishvlag op de motorkap van de auto. En afgelopen zaterdag avond 7 februari vond er een bijzondere Benfietavond plaats in Partycentrum de Vriendschap. I.s.m. Keurslagerij Broersen organiseerden The Baas Brothers een Benefietavond die vol zat met amusement en onbeperkt eten en drinken. Tijdens de openings speech, in het bijzijn van de 77 (!) gasten, overhandigden The Baas Brothers aan ambassadeur Kees Noorman (Metakids) een cheque van maar liefst €4620 voor onderzoek naar stofwisselingsziektes bij kinderen.

Bingo

Om de avond wat extra glans te geven werd er een bingo gehouden waarvan alle prijzen zijn gedoneerd door de lokale middenstand. Tussen het getallen trekken door moesten er diverse opdrachten uitgevoerd worden. Zo was daar het 'knikker spel', 'dobbelsteen gooien' en natuurlijk het 'vliegtuigjes vouwen'. De namen werden achterop de bingo kaarten geschreven waardoor er aan het einde van de avond hotelovernachtingen in binnen en buitenland verloot konden worden.

Tussenstand

Nadat deze zeer geslaagde avond muzikaal afgesloten werd door de band Bitterfly kon er een tussentijdse balans worden opgemaakt. The Baas Brothers dankten nadrukkelijk alle aanwezigen en ondanks dat er veel mensen bedankt moesten worden(je kunt er altijd 1 vergeten) werd een speciaal dankwoord gericht aan het team van Partycentrum de Vriendschap en het complete team van Keurslagerij Broersen. Een regelrechte top prestatie. En dan nu de cheque waar het om draaide. De totale tussenstand t/m 7 februari is: € 18.156,05(!). Wat een geweldig bedrag tijdens een geweldige en fantastische avond.

En door…..

De vele acties en de vele aandacht momenten zijn nu op een rustiger pitje komen te staan. Er moet immers een rally worden verreden. Die voorbereidingen vergen ook de nodige tijd en omdat het al bijna 23 februari is, is er weer een nieuwe deadline te behalen. De auto is zo goed als klaar en via het 26 pagina’s tellende verkregen Handboek Carbagerun Wintereditie 2015 worden de puntjes op de welbekende i gezet.

Volgen

Wie het wil kan de heren volgen. De techniek staat tegenwoordig voor niets, dus ook zij zijn te volgen via Facebook en de website. Onderweg zullen ze zo veel mogelijk impressies en verhalen proberen op te slaan zodat iedereen in dit koude kikkerlandje kan lezen en zien wat ze meemaken. Nog geen vriend op Facebook? Vul in de zoek balk ‘The Baas Brothers’ en word ‘vriend’. Via een paar klikken kan dat al geregeld worden. En als laatst nog even de vermelding van hun website: www.thebaasbrothers.nl

Groet,

The Baas Brothers