IMG 4253-BorderMaker

Het een spannende tijd voor Saskia en Jeroen Hodde, de nieuwe bewoners van het pand op de hoek van de Mientweg en de Weereweg in Lutjewinkel.

Er wordt op dit moment heel hard gewerkt in en om het nieuwe Dorpshuis in Lutjewinkel.

Zaterdag 21 maart a.s. zullen de deuren voor de eerste keer open gaan voor het publiek. Dan zal er een Kienavond worden gehouden, de organisatie van deze avond is in handen van Dorpsvereniging "De Lutters", die weer terug zijn op de oude vertrouwde locatie.

Er moet voor die tijd nog wel het één en ander gebeuren, maar daar heeft het nieuwe beheerdersechtpaar alle vertrouwen in.

Niet alleen binnen is hard gewerkt, ook buiten is er van alles aangepakt, zoals het schilderen van de kozijnen en het plaatsen van een gezellig terras. Het nieuwe Dorpshuis met de naam "De Huyskamer" zal een plaats worden voor iedereen en voor alle leeftijden. Ook is het mogelijk om er een hapje te eten. Meer details hierover volgen later.

Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe Dorpshuis? Kom dan zaterdagavond naar "De Huyskamer" om te Kienen en kennis te maken met Saskia en Jeroen. De zaak is die avond vanaf 19.30 uur open.

IMG 3816-BorderMaker