The Baas Brothers groot Custom

Eind februari hebben wij, The Baas Brothers, een behendigheidsrally gereden voor het goede doel.

Het goede doel was Metakids, een organisatie die onderzoek laat doen naar stofwisselingsziektes bij kinderen. Zoals we al eerder hebben geschreven zijn er diverse acties geweest. Een aantal zelfs in ons dorp. Om het thuisfront op een ludieke manier mee te laten genieten van onze avonturen, hebben we tijdens de Carbagerun Wintereditie 2015 onze auto tijdelijk omgedoopt tot MetaKITT. U weet wel die pratende auto (Knight Rider). Op onze website (www.thebaasbrothers.nl) staan alle verhalen die we hebben meegemaakt. Hieronder volgt één van de laatste verslagen die MetaKITT voor ons heeft geschreven:

“ Het contact gaat om en mijn zes vriendjes dansen vrolijk op en neer. Na een tijdelijke stilte vanwege allerlei niet nader te noemen zaken, hebben The Baas Brothers vandaag een afspraak op het kantoor van Metakids. Wat rest is een officiële afsluiting van de Carbagerun 4 Metakids. De afgelopen maand zijn er namelijk nog wat donaties binnen gekomen zodat we uitkomen op een prachtige slotbedrag. Zelfs tijdens de run kwamen er extra namen op de auto!! Prachtig om te zien dat, voor mij totaal onbekende, mensen geld geven aan 4 jongens, die ook vervolgens niet weten wie het zijn. Door het drukke verkeer(lees: fietsers en wandelaars waarvoor ze net zo goed geen stoplichten hadden kunnen neerzetten) weten we ons een weg te banen richting hartje Amsterdam. Vijzelstraat om precies te zijn. Een fotoshoot volgt en na de gebruikelijke taart volgt dan eindelijk de ontknoping. Terwijl ik buiten sta zonder enige vorm van inwendige verzorging wordt de cheque overhandigd aan het bestuur van Metakids. Het is een prachtig bedrag geworden van € 19.163!!

Zoals eerder al vermeld; met heel veel plezier en liefde is dit bedrag opgehaald. Dat was niet gelukt en zonder alle lieve mensen die geld hebben gedoneerd tijdens een van onze acties. Waarvoor nogmaals hartelijk dank!!!! Maar ja......wat gaat er nu met mij gebeuren. De tijd zal het leren maar verkocht worden zal ik voorlopig niet. Er is veel aandacht geschonken aan mij in onderhoud, cosmetische uitstraling en bovendien zit er heel wat emotionele waarde in de hele Carbagerun 4 Metakids zelf. Dus dan maar tot ziens!!!"

Gegroet MetaKITT

Foto: Ingezonden