imgExpressChromeApp-20150306-1405-640x425-Q85-AE1-Screenshot 2015-03-06 at 15.04.21

Vanaf 28 april is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor gebruik van het glasvezelnetwerk van coƶperatie Breedband Hollands Kroon.

Inwoners en bedrijven uit de gemeente kunnen kiezen uit een concurrerend aanbod aan abonnementen voor internet, televisie en telefonie. Hoewel het breedbandnetwerk nog aangelegd moet worden is het afsluiten van abonnementen belangrijk. Alleen bij voldoende op voorhand afgesloten abonnementen wordt het netwerk ook daadwerkelijk aangelegd.

Abonnementen kunnen via de website www.breedbandhk.nl worden afgesloten. Maar er gebeurt meer. Met een speciale breedbandbus zullen vrijwilligers van de coƶperatie de gemeente rondtrekken. In deze bus kunt u zien welke voordelen glasvezel biedt, kunt u vragen stellen over het initiatief en de abonnementen. En uiteraard kunt u in de bus ook uw aanmeldformulier invullen.

Op dinsdag 28 april vindt u de breedbandbus in het centrum en buitengebied van Lutjewinkel. Loop vooral binnen en laat u overtuigen van de mogelijkheden. Bel 06-20270082 als u exact wilt weten waar de bus op een bepaald tijdstip staat.

Aanbod abonnementen uitgebreid

In een vorig nieuwsbericht konden wij melden dat er 3 abonnementen worden aangeboden. Inmiddels is dit aanbod met twee extra pakketten uitgebreid: alleen internet en internet + TV. Bezoek onze website om de pakketten te bekijken en schrijf u direct in.

http://breedbandhk.nl/