029 640x480-BorderMaker

Gezocht vrijwilligers voor de brunch

Iedere laatste zondag van de maand organiseren vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn een brunch in De Koppeling. De brunch is bedoelt als een gezellige manier waarop senioren uit de omgeving contact met elkaar kunnen onderhouden. Ter versterking van het bestaande team vrijwilligers is Wonen Plus Welzijn op zoek naar een nieuwe vrijwilliger. Als vrijwilliger help je circa 4 keer per jaar samen met twee andere vrijwilligers bij het organiseren van de maandelijkse brunch. Je hoeft dus niet iedere maand te helpen. De taken van de vrijwilliger bestaan uit het doen van boodschappen, klaarmaken van hapjes, gereedmaken en aankleden van de ruimte, het zijn van gastvrouw/gastheer voor de bezoekers en het na afloop van de brunch weer opruimen van de ruimte. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger voor de brunch? Neemt u dan contact op met Servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Nieuwe Niedorp tel. 0224-542660, elke werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Gezocht: vrijwillige maaltijdbezorgers!

Voor de bezorging van koelverse maaltijden aan senioren en mensen met een handicap is Wonen Plus Welzijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Als vrijwilliger bezorgt u 1 keer in de 4 à 5 weken 3 ochtenden maaltijden. In principe rijdt u altijd samen met een collega vrijwilliger. U brengt de maaltijden rond in een koelauto van Wonen Plus Welzijn. Om als vrijwillige maaltijdbezorger actief te zijn dient u in het bezit te zijn van een B rijbewijs. Voor meer informatie of om u aan te melden voor het vrijwilligerswerk, kunt u contact opnemen met: Wonen Plus Welzijn Servicepunt Nieuwe Niedorp tel: 0224-542660 (bereikbaar iedere werkdag van 09:00 tot 12:00 uur) Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wonen Plus Welzijn zoekt tuinvrijwilligers

In uw omgeving wonen senioren en mensen met een handicap voor wie het onderhoud van de tuin te zwaar is geworden en die niet voldoende mensen om zich heen hebben om op terug te vallen voor het onderhoud van hun tuin. Als vrijwilliger van Wonen Plus Welzijn kunt U voor deze mensen het wonen in hun vertrouwde omgeving makkelijker maken. Vindt U het zo ie zo leuk om af en toe een klusje te doen en helpt U ook graag buren , vrienden of familie dan is het maar een kleine stap naar het vrijwilligerswerk bij Wonen Plus Welzijn. Steeds meer mensen ontdekken de praktische dienstverlening die Wonen Plus Welzijn biedt aan ouderen en gehandicapten in hun directe woonomgeving Daarom heeft ons team vrijwilligers dringend versterking nodig. Als tuinvrijwilliger doe je kleine klusjes van circa 1, 5 uur bij mensen in de tuin. Hoe veel klusjes je doet en op welke moment bepaal je zelf in overleg met de cliënt. Het gaat vaak om eenvoudige klusjes zoals grasmaaien of schoffelen. Voor meer informatie of om u aan te melden als vrijwilliger kunt u contact opnemen met: Servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Nieuwe Niedorp tel. 0224-542660, elke werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.