IMG 1047-BorderMaker

Grote drukte woensdag op en rondom Hoeve Engelenburgh in Nieuwe Niedorp.

Daar was een grote groep personeelsleden van Koninklijke BAM Groep bezig met een aantal klussen op het terrein van de eerder genoemde Hoeve. Niet alleen de mensen van de werkvloer, maar ook kantoorpersoneel heeft zich de hele dag vrijwillig ingezet om de klus te klaren. Er werd in één dag een complete veranda gebouwd, die natuurlijk aan het einde van de dag meteen in gebruik werd genomen, want na het harde werken was er een heerlijke beloning, namelijk een barbecue voor alle vrijwillig(st)ers.

IMG 1048-BorderMaker

Tijdens de middagpauze kregen de harde werk(st)ers al even een klein voorproefje in theater “De Engelenburgh”. Zondag a.s. om 13.00 uur zal deze officieel en muzikaal worden geopend door de vierkoppige band Zoet! De lunch werd mogelijk gemaakt door de Jumbo Supermarkt in Nieuwe Niedorp.

IMG 1049-BorderMaker

De Engelenburgh is een prachtig, sfeervol en nieuw theater, dat heel erg geschikt is voor intieme concerten en andere optredens.

IMG 1051-BorderMaker

Nieuw Theater en nieuwe band

Nieuwe Niedorp en omstreken is een theater rijker: De Engelenburgh! De Engelenburgh is een prachtig, sfeervol en nieuw theater, dat heel erg geschikt is voor intieme concerten en andere optredens. Het theater bevindt zich in het dubbele vierkant van een voormalige stal en is volledig verbouwd. Het zaaltje heeft een heel goede akoestiek en leent zich bijzonder voor semi-akoestische bandjes en kleine klassieke ensembles.

IMG 1043-BorderMaker

Theater “De Engelenburgh” maakt onderdeel uit van Hoeve Engelenburgh. Hoeve Engelenburgh is een Kunst- en Zorgboerderij en heeft als ondertitel: Een plaats van ontmoeting. Door het organiseren van o.a. concerten en recitals bevordert ze sociale samenhang en sociale participatie. Het is een plek waar mensen bij elkaar komen, in wederzijdse uitwisseling en in wederzijds respect.

IMG 1040-BorderMaker

Na een aantal try-outs en eigen optredens is het nu tijd om Niedorp en omstreken te wijzen op deze bijzondere en prachtige locatie. Hoe kan je een nieuw theater het beste inwijden? Door er een nieuwe band te laten optreden!

Zoet Custom

Vier getalenteerde jonge muzikanten mogen het theater nu officieel gaan inwijden. Samen vormen ze de nieuwe band: ZOET!

Daarnaast en tegelijkertijd zullen de eveneens jonge kunstenaars Daphne Bitter en Isabelle Hauschildt werk exposeren in de Galerie van Hoeve Engelenburgh.

Hoeve Engelenburgh is HKZ gecertificeerd. Hoeve Engelenburgh heeft een atelier, kantine, keuken, stallen, paardenbak, round pen, galerie, een winkeltje, een theehuis, een terras, theater, vier appartementen. Gemiddeld overdag 16 mensen in de dagbesteding.

Hoeve Engelenburgh

Terdiek 20

1733 JE Nieuwe Niedorp

Naar de website