IMG 1762-BorderMaker

De avond om kennis te maken met het Wijkteam, de Kernbeheerder en de Buurtbemiddeling, werd door een communicatiefout vanuit de Gemeente Hollands Kroon zeer slecht bezocht.

Tot op het laatste moment bleef onduidelijk waar de avond gehouden zou worden. Voor de volgende avond elders in de Gemeente zou men het beter aanpakken, echter is hier de locatie ook nog niet van bekend gemaakt.

De groep belangstellenden bestond voornamelijk uit leden van de Dorpsraden of van Politieke Partijen, vanuit de bevolking waren er maar een handje vol personen aanwezig.

De verwachting van de aanwezigen werd deze avond niet waargemaakt, omdat in het eerste deel van de avond geen enkele mogelijkheid bestond, om vragen te stellen vanuit het publiek, een gemiste kans, want als de Gemeente Hollands Kroon wil weten wat er onder de bevolking leeft, dient men wel naar de inwoners te luisteren, die de moeite nemen om dit soort avonden te bezoeken.

Na afloop kon er met alle aanwezige ambtenaren nog over verschillende onderwerpen worden gesproken.

Hierbij kwamen een aantal zaken aan de orde, die men vanuit de Gemeente gaat oppakken, wij houden de vinger aan de pols en komen daar over enkele maanden op terug op deze Nieuwspagina en zullen dan kijken of de uitvoer reeds heeft plaatsgevonden.

Een punt wat deze avond ter tafel werd gebracht, was een hele belangrijke voor de gehele bevolking van de voormalige Gemeente Niedorp:

Het Gemeentenieuws op papier wordt door iedereen enorm gemist, of daar wat aan gedaan kan worden. De gemeente Hollands Kroon heeft uit oogpunt van de bezuinigingen dit nu alleen maar digitaal voorhanden. Er werd toegezegd dat men dit punt zeer serieus gaat nemen en er ook op terug gaat komen. Ook dit wachten wij af.

Veel bezoekers van deze avond gingen met een onvoldaan gevoel huiswaarts en dat is niet de bedoeling van dit soort avonden.

IMG 1759-BorderMaker