DSC4310 Custom

25 september 1975 trouwden onze lieve ouders in Heerhugowaard, pap in een nikkebokker en mam in een zelf gemaakte blauwe rok met bijpassende hoed.

Enkele jaren daarna verhuisden zij naar Winkel en verbouwden zij het vervallen huisje op de Limmerschou 40, nu de Winkelerweg 4. Twee dochters volgden, Laura en Pascale. Pap en mam hebben ons een warme opvoeding gegeven, met een overdosis aan liefde, vrijheden, het buiten leven, paarden, meehelpen, regels en heel veel bezorgde momenten.

Inmiddels hebben zij als 60 plussers een nieuwe boerderij gebouwd, zijn ze een Bed & Breakfast begonnen, heeft pap al jaren lang zijn eigen houtbewerkingsbedrijf en werkt mam al bijna 40 jaar in de bejaardenzorg. Daarnaast zijn zij oppas opa en oma en een zoete inval voor vriend, familie en buurt. Iedere donderdag eten wij met het hele gezin de verse groente uit hun zo geliefde tuin. Wij zijn ontzettend trots op de liefde die onze ouders al 40 jaar met elkaar delen. Hoe wij deze liefde zien? Met elkaar leven en elkaar laten leven, elkaar geluk gunnen, trots uitspreken naar elkaar, zorgzaam zijn naar elkaar en dat gaat nog steeds gepaard met veel kusjes. Wat een prachtig voorbeeld!

Lieve pappa en mamma wij houden van jullie!!!

 

Heel veel liefs jullie dochters

 

Een hele fijne dag toegewenst!

 

Hugo & Pascale

Mark, Laura, Maud & Romee