IMG 7030aa BorderMaker

Het was zondagmiddag gezellig druk op het parkeerterrein bij de Niedorphal en Zwembad de Wirg in Winkel.

Daar werd het eerste Glazen Huis-evenement in onze regio gehouden. Een aantal weken geleden is het evenement ontstaan, omdat twee teams die deelnemen aan de Noordkaap Challenge een uitzwaaimoment wel leuk zouden vinden. Natuurlijk moesten de auto’s van Team Poland Bestratingen en Team Klaver Kaas aanwezig zijn.

IMG 7066aa BorderMaker

Verder kwamen er al snel mensen met plannen, om de middag nog leuker te maken. Zo was er een verkooppunt voor kerstbomen, waren er overheerlijke verse poffertjes te verkrijgen, konden de kinderen gratis zwemmen in Zwembad De Wirg en na deze activiteit konden er cupcakes worden gemaakt.

IMG 7057aa BorderMaker

Er was een veiling, waarvoor er in de afgelopen week spontaan heel wat prijzen beschikbaar werden gesteld door de ondernemers uit de omgeving. De veiling bracht al aardig wat geld in het laatje voor het goede doel.

IMG 7089aa BorderMaker

Tijdens de Noordkaap Challenge krijgen de teams nog de nodige opdrachten, die leuke bedragen kunnen opleveren. Zondag kreeg Marcel Klaver meteen al een opdracht, om minimaal een uur met een kaas op zijn hoofd rond te lopen, dat leverde een bedrag op voor de pot, die later overhandigd zal worden bij het Glazen Huis in Heerlen, waar de teams zullen eindigen na hun trip naar de Noordkaap.

IMG 7042 BorderMaker

De hele reis is de komende weken dagelijks te volgen via deze Nieuwspagina.

IMG 7101aa BorderMaker

Er kwamen op deze middag zelfs nog een aantal andere deelnemers aan de Noordkaap Challenge met de opgepimpte auto's langs bij het evenement in Winkel.

IMG 7097aa BorderMaker

Mocht je een groot stuk kaas met een achtervolgende muis zomaar in beeld zien rijden in een uitzending van Serious Request, dan zijn dat de teams van Poland Bestratingen en Klaver Kaas.

IMG 7037aa BorderMaker

De middag had al een prachtige start, toen de teams op de foto gingen met een wel heel bekende ex-voetballer, die toevallig in Winkel was.

IMG 20151206 WA0004 Custom