IMG 7037aa BorderMaker

De auto's staan klaar, de teamleden verrichten de laatste voorbereidingen, kortom de vertrekdatum komt nu wel heel snel dichterbij.

Op woensdagmorgen vertrekken de beide teams al zeer vroeg naar Hilversum, om daar bij de Radio 3 studio te worden uitgezwaaid door DJ Giel Beelen. Na ruim twee weken zullen ze hem weer ontmoeten, als de rit gaat eindigen bij het Glazen Huis in Heerlen en mochten ze het meeste geld hebben binnen gehaald, of de leukste challege hebben gedaan, dan mogen ze zelfs even binnen in het Glazen Huis kijken.

De Noordkaap Challenge is niet zomaar een leuk ritje, maar zal veel vergen van de deelnemende teams. Zo moeten er onderweg een groot aantal opdrachten worden uitgevoerd. Hoe gekker, hoe beter.

Sandra van het Sportcafé in de Niedorphal heeft al een aantal opdrachten aan de dames en heren gegeven, om uit te voeren onderweg. Dit gaat geld opleveren voor het goede doel.

Wie een ook leuke of ludieke opdracht (challenge) heeft en daar ook een geldbedrag tegenover wil stellen, kan zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doneren kan op rekeningnummer: NL98 RABO 0307 0752 65.Alleen doneren mag natuurlijk ook.

Team Klaver Kaas bestaat uit: Marcel Klaver, Majlits van Essen-Busch en Mark van Essen

Team Poland Bestratingen bestaat uit: Marco Poland, Anne Kemeling en Alex van Essen

De beide teams gaan wij dagelijks volgen.

Wij wensen Marcel, Majlits, Mark, Marco, Anne en Alex heel veel succes en plezier tijdens de barre tocht die gaat komen.

De teams zijn ook te volgen via Facebook.