12355199 10207883428984973 1531043278 n

Stilzitten komt deze weken niet voor in het woordenboek van de teamleden.

Want wil men geld inzamelen voor het goede doel, dan moet er onderweg regelmatig een Challenge (opdracht) worden gedaan. Zo kreeg Marco de opdracht, om onderweg een rendier te melken, hij wist hier een zeer originele manier voor te vinden. Dit leverde een gigantische donering op van ABC Hekwerk, de teamleden werden daar helemaal warm en stil van.

Sandra van Sportcafé Niedorphal daagde Mark uit om te gaan stijldansen met een wildvreemde dame en dat was vrij snel gelukt, want er werd afgelopen avond een feestje gehouden tijdens de lange vaartocht en dat leverde ook een mooi bedrag op. Kortom weer genoeg belevenissen van de afgelopen 24 uur. Vanmorgen zijn de auto's gestart en gaat de reis verder. Zodra wij wat horen van de dames en heren, dan zullen wij het plaatsen op deze Nieuwspagina.

Wie een leuke of ludieke opdracht (challenge) heeft en daar ook een geldbedrag tegenover wil stellen, kan zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doneren kan op rekeningnummer: NL98 RABO 0307 0752 65.Alleen doneren mag natuurlijk ook.

Team Klaver Kaas bestaat uit: Marcel Klaver, Majlits van Essen-Busch en Mark van Essen

Team Poland Bestratingen bestaat uit: Marco Poland, Anne Kemeling en Alex van Essen

De teams zijn ook te volgen via Facebook.