schaatser nieuw 2 Custom

Riëtte de Roode uit Nieuwe Niedorp geeft sinds 2009 met veel plezier creatieve cursussen en workshops .

Elke keer zijn de deelnemers blij verrast met wat er onder hun handen ontstaat en gaan er unieke beelden mee naar huis.

We werken met het product Paverpol, een milieuvriendelijke textielverharder. Ik ken dit product vanaf het moment dat het op de markt kwam. Paverpol heeft veel mogelijkheden om te verwerken, het is sterk en eenmaal droog is het waterbestendig. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en voor inspiratie volg ik twee keer per jaar de Masterclasses van Paverpol International. In een workshop van 1 middag maak je een leuk beeld maar de veelzijdigheid van Paverpol komt niet tot zijn recht.

Met Paverpol en de bijproducten zijn ontelbaar veel mogelijkheden. Daarom wil ik graag een cursus van meerdere lessen geven. In de cursus behandelen we diverse technieken. Met mijn productkennis in combinatie met jou creativiteit zullen er bijzondere objecten ontstaan.

riette15 Custom

De lessen:

In deze cursus leer je 4 verschillende technieken:

Een tuinbeeld gemaakt van een oud T-shirt.

Een beeld met het uiterlijk van steen met Art-stone en Pavercolor

Een beeld met Paverplast.

Een beeld met Paversand

Je leert hoe je een stevig draadfiguur/ frame maakt en hoe je dit in de gewenste vorm maakt. Je werkt met Paverpol vormpolymeer en de bijproducten. Je leert diverse afwerktechnieken. Met deze kennis kan je naar eigen inzicht beelden gaan maken.

ballerina Custom

Les tijden:

Donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur op:

11, 18 en 25 februari 2016

10, 17, 24 en 31 maart 2016

7, 14 en 21 april 2016

Het zijn 9 lessen en een mogelijkheid om een les in te halen op 21 april. Op deze datum organiseer ik ook een expositie van de beelden die de afgelopen periode door de cursisten gemaakt zijn.

uiltje Medium

Cursusadres:

Atelier Bosstraat Bosstraat 6 in Winkel

Prijs: € 295,00 per persoon Dit is voor 9 lessen en een expositie, inclusief een Paverpol-pakket ter waarde van €135,00. Inclusief gebruik overige materialen en gereedschap. Inclusief koffie/thee. Een paar artikelen schaf je zelf nog aan, dit zal niet meer kosten dan €10,00

Inschrijven:

Het aantal deelnemers is beperkt, schrijf snel in!

Voor informatie en inschrijven neem je contact op met Riëtte de Roode 06-34040684 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.