027 640x480 BorderMaker

Veel mensen doen hun best voor een ander te zorgen als dat nodig is.

Partners doen dit vaak vanuit een vanzelfsprekendheid. Wordt deze zorg echter ook van de kinderen verwacht? Wat als de mantelzorger het niet meer alleen aankan? Wie zorgt er straks voor de mantelzorger van nu?

Het Mantelzorgcentrum organiseert binnenkort weer een aantal ontmoetingsgroepen voor mantelzorgers in de gemeenten Den Helder en Schagen. Mantelzorgers treffen elkaar om in gesprek gaan. ‘Deel je als partner de mantelzorg met je kinderen? Is het goed dat uw kinderen u later ondersteunen als mantelzorger? Verwacht u mantelzorg van hen, en praat u er dan ook over met uw kinderen?’ U bent van harte welkom uw vragen en ervaringen betreffende het thema ‘Familieband en mantelzorg’ te delen met andere mantelzorgers. Wanneer en waar? Op 22 februari in De Blokhut aan De Loet 10 in Schagen en op 15 maart in De Huiskamer in de Boerderij in de Schooten, Gravin Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder. De middagen duren van 13.30 – 15.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel graag even aanmelden.

Voor meer informatie over deze activiteit of aanmelding kunt u bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223-747009 of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook eens op onze website www.mantelzorgcentrum.nl voor meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.