IMG 9072aa BorderMaker

Jari Hoogenboom uit Winkel is een echte dierenliefhebber.

Het begon ooit met een paar konijnen, maar al snel kwamen de eerste kippen en hanen. De dierenhobby heeft hij van zijn vader, want toen hij jong was, had hij zelfs een klein varkentje, misschien krijgt Jari die in de toekomst ook nog. De eieren van de kippen brengt Jari rond bij vrienden en kennissen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag j.l. vond er echter een gebeurtenis plaats, waar Jari helemaal niet blij van werd. Midden in de nacht werden enkele onbekende hanen over de schutting in de achtertuin van de ouderlijke woning gegooid. De hanen gingen op onderzoek uit en in de loop van de nacht leidde dit tot een hevig hanengevecht met de hanen van Jari.

IMG 9077 BorderMaker

Wakker geworden door het kabaal, schoot Jari zijn kleren aan en ging op onderzoek uit. Daar zag hij één van zijn favoriete hanen in het water liggen, hij twijfelde geen moment en sprong in het water om de haan te redden. Echter het koude water had zijn werk al gedaan en de haan was helaas niet meer te redden. Er bleef één boosdoener achter en de andere was al snel gevlucht. Dierenliefhebber Jari vraagt zich een aantal dingen af:

Van wie is de haan op de foto?

Waarom dumpen mensen zomaar levende wezens?

Jari hoopt een antwoord te krijgen op de bovenstaande vragen en wil graag verder op een normale manier zijn grote hobby uitoefenen.