IMG 9091aa BorderMaker

Het was maandag een speciale dag voor De Belbus Noordkop.

Vandaag werd de 50.000e rit uitgevoerd sinds de oprichting en dat was natuurlijk wel even een moment, om bij stil te staan.

De bijzondere rit ging van start in Den Helder bij het Gemini-ziekenhuis. Om er een feestelijk tintje aan te geven reisde het bestuur van de Belbus Noordkop af naar Den Helder, om de passagier op deze rit even in het zonnetje te zetten.

De heer Ronald de Haas uit Anna Paulowna genoot van de belangstelling van het bestuur en de toegestroomde pers en hij vond het niet erg, dat het ophalen iets langer duurde dan gebruikelijk. Uit handen van voorzitter Eef Bos ontving de heer de Haas een mooie bos bloemen en een paraplu.

Voor chauffeur Frits Stam was dit ook een bijzondere rit met een feestelijk tintje, vooraf had hij natuurlijk nog even de bus gewassen, want vooral bij dit soort gebeurtenissen moet ook het rijdende materiaal er netjes uitzien.

Het ledenaantal van De Belbus blijft maar groeien, elke week komen er nieuwe aanmeldingen binnen. Wilt u ook lid worden van de Belbus? Kijk dan eens op de website.

Matthijs Gemmink van Mediapartner NH (RTVNH), maakte de reportage met bewegende beelden.