12932904 651236735028572 8569964812355114089 n Custom

Scouting D.R.G. (Dirck Rembrandts Groep) Niedorp heeft de eerste potgrond actie er op zitten.

Wat een succes! Dank jullie wel!

Wij willen iedereen die een bijdrage aan onze potgrond actie heeft geleverd via deze weg danken voor de inzet. De inwoners van Winkel en Nieuwe Niedorp, mensen die kochten en iedereen die wij hebben kunnen verblijden met een prachtige tulp en een verrassing voor in de tuin. Dank jullie wel.

De dag begon vroeg en bij Dirk van der Bel voor de deur hebben wij wellicht voor wat oponthoud gezorgd (excuses daar voor). Maar nadat de potgrond eenmaal verdeeld was en een ieder de slag te pakken had, ging het lekker. Het weer zat mee, er waren (toch nog) mensen genoeg, de lunch was lekker (dank Ineke).

U wilde ons steunen en kocht onze potgrond. Om 16:00 uur was de dag al ten einde en zat de vermoeidheid er bij sommigen al goed in. Niet gek als je een dag hebt gezwoegd. Al met al kunnen wij terug kijken op een zeer geslaagde dag.

Heel Niedorp zal er fleuriger uit komen te zien met zoveel verkochte zakken potgrond. Helaas hebben wij niet alle straten kunnen bedienen. Mocht ons gemist hebben (of wij u) en U wilt ons alsnog steunen door de aankoop van enkele zakken potgrond. Dat is nog mogelijk tot komend weekend. Op zaterdag wordt dan alsnog uw potgrond van A-kwaliteit thuis afgeleverd.

2 zakken voor een tientje. En bij 3 zakken krijgt u een fleurige attentie. Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (graag voorzien van naam, adres, uw bestelling en tel. nr.) Ook willen wij Agrarisch centrum Dirk van der Bel bedanken voor bewezen diensten. Leiding, Bestuur, Ouders en bovenal de Leden die de zware klus hebben geklaard.

Onwijs bedankt!

Met Scouting Niedorp zet u dit jaar de bloemetjes in prima conditie buiten!