Polderboog 002 Small

De bouwkeet was al eerder geplaatst en voorzichtig waren een aantal weken geleden de eerste voorbereidingen van start gegaan.

Maar vanaf heden is duidelijk te zien dat er volop bouwactiviteiten zijn op het terrein van de voormalige Coƶperatie aan de Winkeler Dorpsstraat. Een grote heimachine is bezig om de palen de grond in te slaan. Het komende jaar zullen wij regelmatig aandacht schenken aan dit nieuwe bouwplan.

Polderboog 003 Small

In april 2017 hopen de toekomstige bewoners natuurlijk al lekker bezig te zijn met klussen in de nieuwe woningen.

Polderboog 001 Small

De bijgaande foto's zijn genomen door de heer Klaas Visser in Winkel, die regelmatig op de fiets zit en de veranderingen en bouwactiviteten in onze omgeving op het juiste moment weet vast te leggen.

Bovenstaande foto's zijn genomen door K. Visser

UPDATE:

IMG 2713aa

De bijgaande foto zond buurtbewoonster Anneke. De heiwerkzaamheden zijn deze week afgerond. De buurtbewoners zijn blij dat er verandering komt in de situatie rond het jarenlang braakliggende terrein aan het oostelijke deel van de Winkeler Dorpsstraat. Iedereen zal de bouw op de voet gaan volgen en als het wijkje klaar is, zal dit zeker een opwaardering betekenen voor dit deel van Winkel.