IMG 0607aa BorderMaker

Het is feest aan de Nierupper Dorpsstraat.

De heer en mevrouw v.d. Bijl-Vermeulen vieren op maandag het feit, dat ze zestig jaar geleden elkaar het ja-woord gaven. Twee dochters waren zaterdag al bezig, om de brug bij de woning te versieren, dat betekent dat er meerdere dagen feest is bij de familie.

De kamer stond nu al vol met mooie cadeaus en een enorme hoeveelheid felicitatiekaarten. Ook was de trouwjurk van weleer tevoorschijn gehaald, de jurk verkeerde nog steeds in nieuwstaat.

Het echtpaar heeft elkaar voor de eerste keer ontmoet in Nieuwe Niedorp, toen de heer v.d. Bijl een klus moest doen bij de buren van mevrouw v.d. Bijl. Later werd er door mevrouw v.d. Bijl een fietstocht gemaakt met een vriendin naar de Meidenmarkt in Schoorl, maar voordat men daar was, moest men via Sint Pancras en dat was de woonplaats van de heer v.d. Bijl. Toevallig trof men elkaar daar en zo werd besloten dat ook de heer v.d. Bijl mee zou gaan naar de Meidenmarkt, waar de vonk al snel oversloeg.

Het stel geniet nog enorm van de reuring aan de Nierupper Dorpsstraat en ook van alle belangstelling rondom dit 60-jarig huwelijk, waar zelfs een brief van Koning Willem Alexander werd ontvangen.

Wij feliciteren de heer en mevrouw v.d. Bijl-Vermeulen en wensen ze nog vele jaren samen in goede gezondheid.