059 BorderMaker

Ook mantelzorgers hebben zo nu en dan behoefte de zorgtaak die zij zo vanzelfsprekend op zich nemen even los te laten.

Niets menselijks is hen vreemd! Ongedwongen de natuur in, met het Mantelzorgcentrum kan dat.

Woensdag 22 juni kunnen mantelzorgers, onder leiding van boswachter Margreet Koelewijn, wandelen, bijkletsen en natuurlijk genieten van de allermooiste plekjes van het Zwanenwater met bloemen, vlinders en vogels. Heerlijk relaxt, en het is nog gezond ook! Er wordt verzameld om 13.30 uur op de parkeerplaats (Zuidschinkeldijk 3a, Callantsoog) en de middag duurt tot 15.00 uur. Natuurlijk is er ook nog tijd voor een kopje koffie of thee.

Heeft u vervanging thuis nodig of mocht het vervoer een probleem zijn, meld het ons. Mocht u mensen kunnen meenemen, dan horen wij ook dat graag. Er zijn verder geen kosten aan verbonden en aanmelden kan tot 20 juni. Voor meer informatie over deze activiteit of aanmelding kunt u bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223-747009 of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of vraag naar onze nieuwsbrief.

Kijk ook eens op onze website www.mantelzorgcentrum.nl voor meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.