noordkop

Vrijdag 2 augustus heeft het programma ‘Goud van Hout’ een doorstart op Noordkop Radio.

‘Goud van Hout’ werd al vanaf het begin van Radio Tsarina uitgezonden voor Anna Paulowna en omgeving. Nadat Tsarina op 30 juni j.l. de uitzendingen heeft beëindigd, was er even geen ‘Goud van Hout’ meer op de radio.

Omdat RTV Noordkop altijd heeft aangegeven open te staan voor medewerkers van de ‘oude’ omroepen, had Rob Dankmeijer (Rob Hout) via de voorzitter van Tsarina contact gezocht met RTV Noordkop met de vraag of hij zijn programma kon voortzetten op Noordkop Radio. Na enkele gespreken is het resultaat dat ‘Goud van Hout’ weer vanaf vrijdag 2 augustus wekelijks te beluisteren is van 21.00 tot 23.00 uur.

Het programma format zal ongewijzigd blijven. Er wordt muziek gedraaid uit de jaren 50, 60, 70 en 80. De nummers zullen twee aan twee gedraaid worden. In het tweede uur zullen er minimaal vijf instrumentale nummers gedraaid worden. Het programma zal voornamelijk gevuld zijn met de wat onbekendere muziek.

Noordkop Radio is voorlopig nog alleen via de 106.60 MHz in de ether te ontvangen. In geheel Hollands Kroon zijn de uitzendingen via het kabelnet van Ziggo te ontvangen op 89,00 MHz (analoge kabel) en kanaal 783 (digitale radio) en niet te vergeten via internet:  www.rtvnoordkop.nl

Dus vanaf vrijdag 2 augustus, van 21.00 tot 23.00 uur ‘Goud van Hout’ op Noordkop Radio. Presentatie Rob Hout.

De lokale omroep voor Hollands Kroon is er zowel vóór als dóór de inwoners van deze gemeente. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste, aankomend verslaggevers en bureauredacteuren die een bijdrage willen leveren aan de uitbouw van onze nieuwsvoorziening. Ook zoeken wij correspondenten. Inwoners van Hollands Kroon die het leuk vinden om regelmatig feiten, gebeurtenissen of nieuws door te geven aan onze redactie. U kunt uw reactie sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.