IMG 6820aa BorderMaker

Wie kent hem niet?

Sven Baas uit 't Veld zet zich met heel zijn ziel en zaligheid in voor de stichting Metakids. Deze organisatie doet onderzoek naar stofwisselingsziektes. Sven bruist van de plannen om steeds op een originele manier geld binnen te halen voor dit goede doel, dit doet hij met een groepje mensen die hem op verschillende manieren ondersteunen.

Enkele voorbeelden zijn de Metakids Top 2000 muziekquiz en de Metakittrun die het afgelopen jaar een prachtig bedrag opbrachten.

In de week tussen de kerst en oud en nieuw werd er een samenwerking gezocht met de Superrr in 't Veld. Van elk verkocht product van het huismerk (Spar) ging er een kwart van de opbrengst naar het goede doel.

Vrijdag j.l. mocht Sven samen met dochter Maud de cheque in ontvangst nemen uit handen van medewerkster Martina van de Superrr.

De cheque toonde een mooi bedrag van € 175,=, dat kan ook weer bijdragen aan een onderzoek van de stichting Metakids.

Waarschijnlijk komt Sven over een tijdje met een nieuw evenement of een actie, daar zullen wij dan ook weer aandacht aan schenken. Want goede doelen kunnen altijd wel een steuntje in de rug gebruiken.