IMG 1229aa BorderMaker

Corsogroep "Kokoledo's" stond het afgelopen weekend meerdere keren in de belangstelling.

Dit jaar is het namelijk 50 jaar geleden dat de eerste wagen op de weg werd gezet. Het jubileum is zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan. Er stond niet alleen een echte Abraham in de schuur, ook was er een speciaal spandoek gemaakt, waarop te lezen was, dat er een jubileum was.

IMG 1230aa BorderMaker

Bedrijfsleider Jan Wagenaar van de Jumbo Supermarkt in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp, bracht een bezoek aan de groep en verraste ze met een jubileumtaart.

Familie Braak werd natuurlijk even in het zonnetje gezet voor de vele jaren die ze de bedrijfshal beschikbaar stellen aan de Corsogroep.

IMG 1232aa BorderMaker

De zaterdagmiddag stond in het teken van de herinneringen, want toen kwamen veel oud-leden even langs om bij te praten over de lange geschiedenis van deze Corsogroep. Het hele weekend werd er een loterij gehouden, waarbij leuke prijzen waren te winnen, die beschikbaar waren gesteld door het bedrijfsleven.

Op zondag reed groepslid Peter rond met een bakfiets in de optocht, waarbij leuke en lekkere dingen werden uitgedeeld.

IMG 1235aa BorderMaker

In de tweede ronde mocht de wagen even stoppen op het drukste punt in het dorp ("De Pijp"). Daar kreeg de groep uit handen van Voorzitster Jacqueline een prachtig aandenken met lovende woorden.

Dit is een jubileumjaar, om nooit meer te vergeten.

Het verhaal over het ontstaan van deze Corsogroep is te lezen in het septembernummer van PeWi's Nieuwsblad.