IMG 0897aa BorderMaker

Woensdagavond werd de najaarsvergadering van de Floralia in Nieuwe Niedorp gehouden.

In Dorpshuis Prins Maurits was het even inschikken om alle belangstellenden een plek te geven. Op deze vergadering werd teruggeblikt op het geslaagde evenement van 2018.

De penningmeester kan dit jaar dan ook met een postief extraatje afsluiten. Er werd afscheid genomen van bestuursleden Astrid en Chris, ze werden bedankt voor de jarenlange inzet voor het evenement.

Ook deze keer kon er alvast een voorschot worden gegeven op de editie van het komende jaar. Zo kon men kiezen uit een aantal thema's, het was voor de groepen ook mogelijk om te kiezen voor een vrij onderwerp.

Uiteindelijk werd dit de keuze en kunnen de groepen hun eigen idee inleveren voor editie 2019. Om nog even in de thema-sfeer te blijven, is op deze manier gekozen voor "Vrijheid, Blijheid".

Een aantal grote groepen was erg blij met deze keuze, want zo konden ze hun onderwerp, dat al enige jaren op de plank ligt, toch gaan uitvoeren.

Op de avond, die trouwens tot in de late uurtjes gezellig bleef, werden er dus meteen al een aantal onderwerpen ingediend.

Wat het gaat worden zullen wij zien in het derde weekend van september.