IMG 9643 BorderMaker

De actie van het Bloemencorso in Winkel om Potdahlia's te verkopen, om de regenachtige editie van 2018, financieel weer iets recht te trekken, begin al een groot succes te worden.

De bestellingen via de website van het Corso stromen binnen.

Er kwam een opmerkelijke bestelling binnen van Groot Techniek uit Winkel. het bedrijf wilde graag 500 potten bestelllen, om deze cadeau te kunnen doen aan de klanten, die boven de € 50,= besteden bij de zaak, die tevens een vestiging heeft in Heerhugowaard.

Directeur Ronald Groot is van mening dat dit grote evenement moet blijven bestaan, want het geeft een "hoop plezier aan de groepsleden en het publiek en de deelnemers moeten zelf ook al erg diep in de buidel tasten om een wagen op de weg te zetten".

De potdahlia's zijn via de website te bestellen, of zaterdag 1 juni a.s. tussen 9.00 uur en 12.00 uur af te halen bij Hoveniersbedrijf de Bruijn aan de Trambaan 4 in Winkel, die deze actie tevens mede mogelijk heeft gemaakt.

Let op!

Op = Op

Op de foto krijgt Ronald Groot van Groot Techniek uit handen van Bloemenman Marc Langedijk van Bloemencorso Winkel, de eerste potten uitgereikt.