IMG 4452aa BorderMaker

Het is de derde zaterdag in november, normaal gesproken is het dan tijd voor het jaarlijkse feestje van Corsogroep "Corsomini's". De avond bestaat niet alleen uit een feestje, elke keer wordt er ook een sportief of verkleed-element toegevoegd aan de avond.

IMG 4453aa BorderMaker

Dit jaar lukt dat helaas niet door de Corona. Toch hebben de leden Bianca en Marlies iets bedacht om een beetje hetzelfde gevoel te krijgen. De dames hadden voor alle leden een tasje gemaakt met wat lekkers en een opdrachtenformulier. 

Op zaterdag werden de tasjes persoonlijk afgeleverd bij alle leden van deze Corsogroep. 

IMG 7103aa BorderMaker

De initiatiefneemsters hadden even in de verkleedspullen gezocht van de laatste wagen die gemaakt is en zo kwamen ze aan de deur met een leuk hoedje op. De veelal verbaasde leden moesten wachten tot ze het sein van "open maken" kregen via de groepsapp van de Corsogroep, toen iedereen alles had ontvangen.

IMG 0762 640x480 BorderMaker

Dit is een mooi alternatief voor de jaarlijkse feestavond, toch hoopt men volgend jaar weer samen te kunnen komen en het feestje dan van twee jaar te kunnen vieren, of zit er ondertussen al een groots jubileum aan te komen van deze groep?

Wij zoeken het voor u uit.