IMG 4525 640x480-BorderMaker

De bouw van een nieuwe bolide?!?!

Op een donderdagavond in september 2015 was er flink wat bedrijvigheid te bespeuren in de werkplaats van autobedrijf P. Limmen op het Winkelerzand te Winkel.

De vrienden Bas en Lex sleutelden in hun vrije tijd veel aan crossauto's en stockcars. Op deze avond werd er gestart met een nieuw project. Op de eerste foto lijkt het alsof het de bouw is van een nieuwe bolide, maar dit is slechts schijn, want deze keer was men bezig met een project voor het corso in Winkel, dat op zondag 27 september ging plaatsvinden.

Door hun laservaring was dit klusje voor de leden van corsogroep "De Badmutsies" een klein kunstje. De heren zijn ook bekend door hun vriendengroep met de bijzondere naam "'Bar Dancing 't Skuurtje" en altijd duidelijk herkenbaar aan de speciale kleding.

Sinds enkele jaren heeft de vriendenclub een eigen corsogroep opgericht en in 2019 gingen ze er vandoor met alle prijzen, die er te winnen waren.

IMG 2308-BorderMaker

<

Om langzaam in de stemming te komen van het Bloemencorso in Winkel en de Floralia in Nieuwe Niedorp, zijn wij van start gegaan met een serie over beide evenementen en blikken terug met verhalen uit de afgelopen jaren, u zult dus heel veel leuke foto's voorbij zien komen.

De serie zal alleen op werkdagen worden geplaatst en de berichten over de Floralia en het Bloemencorso wisselen elkaar af.