IMG 3733aa BorderMaker

Quinten had de tekening al klaar

In de zomer van 2016 kwam er een telefoontje van Quinten uit Nieuwe Niedorp.

Quinten was toen al jaren medewerker van een Floraliagroep in het dorp. Hij had met zijn vrienden een plan en dat wilde hij mij persoonlijk vertellen. Wij spraken af bij het parkeerterrein nabij de voetbalvelden van Nieuwe Niedorp.

Er was een reden om af te spreken op deze plek, want daar kon Quinten zijn plannen beter vertellen, want samen met zijn Floraliagroep wilde hij naast de Floralia ook een tweedaags muziekevenement onder de naam “Dahlia Days” gaan organiseren op de plek waar wij hadden afgesproken.

IMG 5544aa BorderMaker

Aan de hand van een tekening kreeg ik een beeld van wat er zou komen.

Meteen sloeg dit concept enorm aan en tot in 2019 ging het alleen maar bergopwaarts met dit evenement, helaas gooide Corona roet in het eten, maar dit jaar is het evenement weer helemaal terug.

IMG 1011aa BorderMaker

Om langzaam in de stemming te komen van het Bloemencorso in Winkel en de Floralia in Nieuwe Niedorp, zijn wij van start gegaan met een serie over beide evenementen en blikken terug met verhalen uit de afgelopen jaren, u zult dus heel veel leuke foto's voorbij zien komen.

De serie zal alleen op werkdagen worden geplaatst en de berichten over de Floralia en het Bloemencorso wisselen elkaar af.