IMG 5220aa BorderMaker

Help de Floor de winter door!

Ieder jaar een feestelijke Floralia in ons mooie dorp, wie wil dat niet? Toch is er één ding dat onze Floor de das om dreigt te doen… het vinden van mensen voor de organisatie.

Het team dat jaarlijks de Floralia organiseert bestaat uit ongeveer 10 vaste mensen, geholpen door een groot aantal vrijwilligers met specifieke taken. Het vinden van vervangers voor mensen die met hun taak stoppen, blijkt lastig. Nu zijn we op een punt gekomen dat als we voor twee kerntaken niet snel iemand vinden (die nog dit jaar mee kan lopen), we niet weten of en hoe we na komende editie verder kunnen. De toekomst van de Floralia hangt dus letterlijk af van nieuwe mensen.

Wat zoeken we?

- Een Penningmeester

00Penningmeester BorderMaker

- Een tweede man of vrouw voor ons Bloementeam

00Bloementeam BorderMaker

Waar we vooral naar op zoek zijn is enthousiasme, mensen die ons willen helpen deze prachtige traditie door te kunnen zetten. Want zonder nieuwe mensen is dit helaas niet mogelijk.

Ben jij hier de juiste persoon voor? Of ken je iemand die ons zou kunnen helpen? Reageer dan zo snel mogelijk met een mailtje of een berichtje naar onze secretaris Rianne Looijesteijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22622829.

Met jullie hulp hopen we deze winter te kunnen beginnen met de organisatie van een spetterende Floralia 2023!