479 Dorpsstraat. Luchtfoto kerk aaa

Komt dat zien!

Tentoonstelling van Historisch Niedorp en de Fotoclub tijdens Floralia in de Doopsgezinde Kerk , Dorpsstraat 149 , Nieuwe Niedorp.

Historisch Niedorp en de Fotoclub hebben de handen ineengeslagen om samen een aantrekkelijke presentatie over Nieuwe Niedorp te geven bij het 90 jarig jubileum van onze Floralia vereniging. De leden van de Doopsgezinde Kerk hebben hun “authentieke kleine kerkje “voor ons weer ter beschikking gesteld voor deze speciale gelegenheid, waarvoor dank.

De Fotoclub viert dit jaar zijn 60 jarig bestaan en tonen ons niet alleen diverse mooie foto’s uit hun bestaan, maar ook een ode aan hun erelid Aat Wit. Hierbij zullen diverse foto’s uit zijn collectie worden getoond, o.a. rondom de start van de Ruilverkavelingswerkzaamheden in 1972.

Een dorpsfilm uit 1968 zal ook doorlopend worden gedraaid. Een pracht kans om onze gemeenschap van toen te herkennen en herinneren. Grote kans dat je jezelf en bekenden herken in de beelden van toen. Ook zullen er oude en zeer oude beelden van De Rijd passeren. Altijd weer mooi de schaatsbeelden en dat doorlopend!

Samen met de diverse oude Floraliafoto’s van beide verenigingen maken het programma compleet en aantrekkelijk voor een ieder.

Openingstijden;

- Zaterdag van 15 tot max 22 uur.

- Zondag van 11 tot max 22 uur.

Gratis entree

We hopen je te zien bij deze films en foto’s

Fotoclub & Historisch Niedorp.

Foto: Archief P. de Graaf