20210921 115642 002aa BorderMaker

Voorverkoop Bloemencorso

De kaartverkoop voor het Bloemencorso in Winkel op zondag 24 september is al gestart. Online kunt u tickets kopen via www.bloemencorsowinkel.nl.

Woensdag 20 september lopen de vrijwilligers ook van deur tot deur in Winkel zodat u fysiek alvast een kaartje kunt kopen.

Of loop langs bij Peter Otjes (Dorpsstraat 48, Winkel) of B&B Mode (Hoefje 9c, Nieuwe Niedorp). Zo hoeft u niet in de rij te staan voor het corso.

Toegangskaartjes voor Corso

Dit jaar is het programmaboekje geen toegangsbewijs meer. In plaats daarvan ontvangt u een ticket tijdens de voorverkoop. Uiteraard krijgt u het programmaboekje wel gewoon gratis bij uw ticket. De boekjes zijn ook gratis beschikbaar bij de kassaposten op corsozondag.

Nog geen corsovlag?

Wilt u de Corsovlag hijsen maar heeft u die niet? Deze is in verschillende maten online te bestellen via www.bloemencorsowinkel.nl/shop. De kosten zijn tussen de €15,= en €50,=, afhankelijk van de grootte van de vlag. Na uw aanschaf wordt de bestelling gratis bezorgd in Winkel. Ook bij Peter Otjes (Dorpsstraat 48, Winkel) kunt u vlaggen en petten (€5,=) kopen.