20220912 110704 002aaa BorderMaker

Komt u gezellig bij ons langs met Kieledag?

Zaterdag 1 juni aan de Dorpsstraat 73 in Nieuwe Niedorp! Met de Pinksterkermis alweer achter de rug, staat het volgende Niedorpse evenement al voor de deur: Kieledag! Dit jaar is de Floralia hier ook te vinden met een kraam en we hopen jullie daar natuurlijk te zien en te ontmoeten. Wat hebben we in de aanbieding met Kieledag?

Floraliavlaggen in samenwerking met Pimpernel bloemen & meer

De enige echte Floraliavlag is weer op voorraad en wij starten met de verkoop op Kieledag! Het pronkstuk voor aan uw huis tijdens het weekend. Wellicht een leuke cadeautip voor familie of vrienden? En een origineel cadeau om nieuwe buren welkom te heten. Na Kieledag zijn de vlaggen weer te koop bij Pimpernel bloemen & meer aan de Dorpsstraat 158 in Nieuwe Niedorp.

Boeken over de historie van onze regio, in samenwerking met Stichting Historisch Niedorp

Het thema van de aanstaande Floralia op 14 en 15 september 2024 is geschiedenis en met deze boeken spijkert u uw kennis over ons dorp en de regio helemaal bij. Lees bijvoorbeeld ‘Het verhaal van Hollands Kroon’ met daarin de canon van onze gemeente, waar ook de Floralia en Corso in beschreven worden. Een mooi boek met interessante weetjes en foto’s, voor uzelf of als cadeau?

Vrijwilligersplekken voor en tijdens de Floralia 2024

Ook vertellen we graag waar we nog vrijwilligers voor kunnen gebruiken. Met een uurtje van uw tijd zijn wij al geholpen, en het is ook gezellig om je bijvoorbeeld samen met een bekende op te geven. De procedures en systemen aan de poort worden anders ingericht en hierdoor zal het voor de vrijwilligers aan de poort makkelijker zijn om de bezoekers tijdens de Floralia welkom te heten. Met Kieledag vertellen we er graag meer over. Van hele kleine tot grotere taken, wij zijn op zoek naar jou. Vele handen maken licht werk!

De Floralia-kraam staat aan de Dorpsstraat 73.

Een zonnige groet vanuit het Floralia bestuur en wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten!