IMG 1678bb BorderMaker

Floralia 2024, in het weekend van 14 en 15 september

Inschrijvingen (bijna) compleet: De geschiedenis komt tot leven

In de afgelopen maanden hebben de deelnemende groepen volop vergaderd, getekend en ingeschreven: de lijst met deelnemers is nu bijna compleet. Dit jaar hebben meer dan 40 groepen zich ingeschreven en wij kijken er nu al naar uit om hun mozaïeken te mogen bewonderen!

Binnen het thema geschiedenis, een tipje van de sluier van enkele ingezonden onderwerpen: Radio oranje, De geit is gemolken, De slag om Niedorp aan Zee, Het leesplankje van Hoogenveen en nog veel meer creativiteit!!

Voorverkoop Floralia 2024 (entree) online en in het winkelcentrum

In de derde week van augustus start de online voorverkoop. Latere informatie volgt; hou het weekblad de Niedorper en de socials hiervoor in de gaten!

Voorverkoop in het winkelcentrum zal zijn op dinsdag 10 en woensdag 11 september van 19.00 tot 21.00 uur. Dit is in samenwerking met de handbalvereniging, zij komen dit jaar niet meer langs de deuren.

Nodig ook jullie familie, vrienden en kennissen uit voor een heel weekend vol met dahlia’s, muziek, theater en gezelligheid. De prijzen voor entree Floralia 2024 zijn als volgt:

• Kinderen tot 12 jaar: gratis

• Kinderen vanaf 12 t/m 17 jaar: € 3,50 voorverkoop en € 5,00 aan de poort *nieuw!

• 18 + / volwassenen: € 6,00 voorverkoop en € 7,50 aan de poort

Ons financiële doel voor 2024 is om de bloemen voor de groepen 100% te vergoeden, de bedrijven uit de omgeving helpen hier enorm bij door middel van sponsoring. Uiteraard zijn wij erg blij mee met hun steun! Ook vinden wij het heel belangrijk dat de Floralia voor iedereen toegankelijk is. Om het evenement voor gezinnen betaalbaar te houden, verhogen wij de entree dit jaar niet en blijven kinderen onder de 12 jaar gratis. *Tevens introduceren wij een goedkoper tarief voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar om de entree ook voor gezinnen aantrekkelijk te maken.

Update vrijwilligers

Ieder jaar kunnen wij weer rekenen op vele vrijwilligers, de Floralia verbindt. En, jaaa we doen het met z’n allen! Op de Kieledag en via verschillende kanalen hebben we een oproep gedaan voor vrijwilligers. En met succes! Een kleine of grote taak, geef aan wat bij jou past en wanneer je beschikbaar bent. Bij de poorten kunnen we in ieder geval nog mensen gebruiken. Wil je ook een steentje bijdragen aan de Floralia als vrijwilliger, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op.

Een zonnige groet en een fijne zomervakantie gewenst namens het Floralia bestuur!