IMG 1666bb BorderMaker

Floralia, het is bijna zover…

Met de zomervakantie achter de rug, kunnen we nu echt gaan aftellen naar het gezelligste en kleurrijkste weekend van het jaar. In menig schuur wordt gebouwd, getekend en gebandijzerd. De lichtjes en versiering aan de Dorpsstraat worden al bijna opgehangen en de vlaggen worden van zolder gehaald.

Online voorverkoop is 28 augustus gestart: koop NU je ticket met korting

Bestel je tickets via: https://tickets.floralia-nieuweniedorp.nl

De online voorverkoop loopt tot 12 september. Na het kopen van jouw tickets worden deze op naam gezet en enkele dagen voor het evenement ontvang je jouw ticket per mail. Bij de ingangen van de Floralia laat je deze scannen. Je ontvangt hier een bandje voor toegang. Ook is het mogelijk om jouw toegangsbandje in de week vóór de Floralia al op te halen, zodat je tijdens het weekend meteen door kunt lopen aan de poort. Dit kan in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp; zie info onder voorverkoop avonden.

Prijzen ticket voor toegang Floralia 2024 inclusief Dahlia Days:

 

Voorverkoop

Aan de poort

Kinderen tot 12 jaar

Gratis

Gratis

Kinderen vanaf 12 t/m 17 jaar

€3,50

€5,00

Volwassenen

€6,00

€7,50

 

Voorverkoop avonden winkelcentrum en toegangsbandjes ophalen

Ook dit jaar is er een voorverkoop in het winkelcentrum. Iedereen kan hier alvast tickets voor toegang Floralia kopen met voordeel! En gelijk je toegangsbandje(s) meenemen. Als je online tickets al gekocht hebt, kun je ook hier alvast je toegangsbandje(s) ophalen. Voor toegang 18+ vragen wij om identificatie, dus zorg dat je deze ook bij je hebt.

Voorverkoop winkelcentrum en toegangsbandjes ophalen kan op:

• Dinsdag 10 september van 19:00 tot 21:00 uur

• Woensdag 11 september van 19:00 tot 21:00 uur

De vrijwilligers van Handbalvereniging Niedorp helpen bij de voorverkoop, maar zullen dit jaar niet langs de deuren komen voor de verkoop. De programmaboekjes zijn ook op te halen in het winkelcentrum en verkrijgbaar bij de toegangspoorten in het weekend zelf.

Op zoek naar de állerlaatste vrijwilliger voor bij de poort

Met dank aan jullie enthousiasme zijn we al bijna rond met de poortbezetting. We zoeken nog één vrijwilliger voor bij de poorten, op zondag van 15:00 tot 17:30 uur.

Ben jij die topper die ons uit de brand helpt? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op. Mocht je op deze dag en tijd niet kunnen maar toch graag helpen, horen we het natuurlijk ook graag.

Een zonnige groet en alvast een fijn Floraliaweekend gewenst namens het Floralia bestuur!