IMG 2839bb BorderMaker

Najaarsvergadering op woensdag 16 oktober in de Prins Maurits

Met twee zonnige dagen, veel bezoekers en 42 prachtige mozaïeken kijken we terug op een zeer geslaagde Floralia. De voorverkoop is dit jaar goed ontvangen; zeker de directe verkoop op de twee voorverkoopavonden in het Winkelhart was een goede toevoeging. Op donderdagavond, bij het uitdelen van de bloemen, was de saamhorigheid merkbaar. Deze positieve sfeer was ook op vrijdag in de schuren voelbaar, merkte ook burgemeester Rian van Dam toen ze mee kwam helpen prikken.

Op zaterdag en zondag mochten we ongeveer 13.000 bezoekers ontvangen. De prachtige mozaïeken, het gevarieerde straattheater, de gezelligheid in ons prachtige dorp, en dit alles met het zonnetje erbij: het waren twee topdagen. Een Floralia voor in de geschiedenisboeken!

Evalueren op de najaarsvergadering

Natuurlijk zijn er ook altijd punten ter verbetering. Als bestuur van de Floralia hebben we inmiddels geëvalueerd, ook samen met de organisatie van Dahlia Days. Tijdens de najaarsvergadering evalueren wij ook graag met de deelnemers en vrijwilligers, en uiteraard is er ook vanuit de groepen de ruimte om punten aan te dragen. De verbinding is belangrijk, zo dragen wij de Floralia samen!

De vergadering vindt plaats op woensdag 16 oktober in de Prins Maurits. We starten om 20:00 uur. We stellen het erg op prijs als er vanuit elke groep in ieder geval één vertegenwoordiger is.

Vrijwilligers voor de zaterdagochtend (tijdens Floralia) gezocht

Een van de punten die we hier alvast kunnen delen: we zoeken een aantal sterke mannen en vrouwen die zin hebben om op vrijdag en/of zaterdagochtend te helpen met het plaatsen van de bewegwijzering en hekken bij de verschillende poorten. Gezellig helpen bij de opbouw, zonder iets van het feest te hoeven missen. Wil jij hierbij helpen, eventueel samen met een aantal vrienden? Laat het ons weten via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nogmaals dank aan al onze deelnemende groepen, vrijwilligers en sponsoren, en graag tot ziens op de najaarsvergadering! Een zonnige groet vanuit het Floralia Bestuur.