IMG 9413-BorderMaker

Woensdagavond werd er een belangrijke vergadering gehouden met leden en bestuur van de Floralia in Nieuwe Niedorp.

Het was niet alleen de voorjaarsvergadering, waar zoals altijd de normale punten aan de orde kwamen, maar ook werd er gesproken over de toekomst van het evenement.

In de najaarsvergadering had het bestuur reeds een klein voorstel gedaan over de eventueel nieuw te varen koers vanaf 2016. Toen kwam men met het plan om elk jaar de Floralia in het teken van een thema te laten staan. De aanwezigen op de vergadering moesten dit idee nog even op zich in laten werken en daarom werd er in deze voorjaarsvergadering een groot deel van de avond over gepraat.

Er werd een presentatie gehouden, waarbij de vele mogelijkheden van een thema naar voren werden gebracht, daarna was er volop tijd voor discussie.

Er zijn voor- en nadelen te noemen, maar het lijkt er op dat er waarschijnlijk een proefjaar komt, om het nieuwe concept uit te proberen, maar eerst zullen de niet aanwezige groepen nog een mening mogen geven.

Dit verhaal krijgt zeker een vervolg en dan zal ook duidelijk worden of het nieuwe concept in 2016 van start zal gaan, dit alles is via deze Nieuwspagina te volgen.

Op deze goed bezochte vergadering werd er ook afscheid genomen van de bestuursleden Jan en Annelies. De taken zullen worden overgenomen door Erik en Esther. De beide aftredende bestuursleden werden bedankt en ontvingen een grote bos bloemen.