IMG 4280-BorderMaker

Op woensdag 20 mei 2015 was de voorjaarsvergadering. Het bestuur was blij met de hoge opkomst!!

Bij deze vergadering namen Annelies Veldman en Jan Rood na hun jarenlange inzet afscheid van het bestuur. Erik van Beers en ondergetekende nemen een aantal van hun taken over. De notulen van deze voorjaarsvergadering zijn binnenkort na te lezen op onze site. www.floralia-nieuweniedorp.nl

Nog niet alle groepen hebben hun ontwerp ingediend. Wacht hier niet te lang mee. Het ontwerp kan men afstellen met Astrid Brouwer (0226-411879) Dit om dubbele titels tijdens de Floralia te voorkomen. Het aanmeldingsformulier kunt u vinden op de site. U kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor het plaatsen van een tent is een vergunning nodig. Geef dit daarom tijdig door. In ieder geval vóór 1 juli. Dit kun je doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij willen u wijzen op onze Facebook pagina. Let op de berichten die hierop geplaatst worden. Like onze pagina, op deze manier bereiken wij een groot publiek!! Het zou toch mooi zijn wanneer wij dit jaar een record aantal bezoekers mogen verwelkomen!!

Belangrijke data:

1 juli: Uiterlijke datum voor het doorgeven van het plaatsen van een tent

19 & 20 september: Floralia

Namens bestuur Floraliavereniging

Esther Deken