IMG 4448-BorderMaker

Dit is de laatste informatie voor de zomervakantie.

Nog niet iedereen heeft zijn onderwerp ingeleverd. Doe dit snel!! Hoe origineler het onderwerp hoe hoger de puntenscore. Mochten jullie het onderwerp weten geef dit dan zo spoedig mogelijk door. Om te checken of het onderwerp al op de lijst staat kun je bellen met Astrid (0226-411879).

Op de site www.floralia-nieuweniedorp.nl kan het aanmeldingsformulier gedownload worden. Vanaf 14 juli zal onze nieuwe site online komen. Hierop zal alle actuele informatie beschikbaar zijn. Tot deze datum kunnen de formulieren van vorig jaar, met een aanpassing van het jaartal, worden gebruikt.

Voor dit evenement moeten er naast de titel / onderwerp ook bloemen besteld worden. Op onze site kunnen de bloemen worden bekeken, en ook kan het aantal bloemen worden berekend die per m² nodig zijn. Heb je hierbij hulp nodig? Bel dan Hans van Dam via 0226- 421969

Wil je de bloemen liever via het bloemenboek bekijken, dan is deze op te halen bij Sonja Otter aan de Dorpsstraat 141 tel: 0226-752180

Het kan zijn dat jullie groep besluit om geen mozaïek of werkstuk te maken dit jaar, geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan kunnen wij jullie (tuin) plaatsen beschikbaar stellen aan een andere groep.

Namens het Bestuur van de Floraliavereniging

Esther Deken