IMG 3347-BorderMaker

Nog 3 weken….

Spelden:

Spelden zijn verkrijgbaar bij boekhandel Julius aan de Dorpsstraat 103. Denk eraan om bij grotere hoeveelheden, dit tijdig door te geven aan Margriet.

Vlaggen:

Het dorp wordt extra feestelijk wanneer wij de Floralia-vlag ophangen. Deze is verkrijgbaar bij Agrarisch Centrum Dirk van der Bel aan de Dorpsstraat 38a te Nieuwe Niedorp.

Gebruik kraan/ verreiker

Een kraan/ verreiker kan worden besteld met een voorkeur van tijd, maar hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Zorg ervoor dat jullie als groep klaar staan. Het afbreken op maandag gebeurd in overleg met de kraanverhuurder. Voor informatie, en reserveren kan je contact opnemen met Erik van Beers 0226-410969

Lampen reserveren:

De Floraliavereniging heeft nog enkele lampen beschikbaar, deze kunnen jullie huren. Mochten jullie als groep géén of onvoldoende lampen hebben om het stuk te verlichten, neem dan contact op met Erik van Beers 0226-410969

Cadeaubonnen:

Dit jaar hebben wij ook weer de cadeaubonnen. Met deze bon krijgt men voor 2 personen de entree en koffie met gebak bij het dorpshuis. De bonnen zijn €15,00 per stuk en verkrijgbaar bij Boekhandel Julius.

Poortbemanning:

De Floralia kan altijd vrijwilligers gebruiken. Lijkt het je leuk om bij de poort te staan geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.