IMG 4986-BorderMaker

Binnenkort zijn er nieuwe promoties van het Bloemencorso te zien.

We houden het nog even spannend maar hou in ieder geval de Niedorper van begin september in de gaten!

En verder… 2 nieuwe (jeugd) groepen en 2 nieuwe kleine groepen hebben zich al aangemeld! Ook Witte Rook doet weer mee dit jaar. Succes allemaal!

KINDERCORSO

Voor sommigen goed en voor sommigen ook slecht nieuws… de kindercorsoschuur zit VOL!!! Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Maar we zijn natuurlijk heel blij met zoveel enthousiasme! Als je nog niet doorgegeven hebt wat je wilt maken doe dat dan zo snel mogelijk. Wij willen ook dit jaar weer een (ingekleurde) "bouwtekening" van jullie hebben!

Op 9 september moeten we de bloemenbestelling doen. Dan moeten we natuurlijk weten wat je gaat maken en hoeveel bloemen we dus kunnen bestellen.

Vrijdagavond 25 september gaan "onze mannen" een technische keuring houden bij alle Kindercorso wagentjes en fietsen. Zij letten op goed rijdend materiaal, de staat van (zwenk)wieltjes en banden, maar bovenal... is het veilig!?! Zorg ervoor dat de banden niet lek zijn, vervang deze voor het corsoweekend!! Onze voorkeur gaat uit naar luchtbandjes, dan blijven de bloemen ook goed zitten!!

Bouw klein en overzichtelijk! Zo is het te overzien voor de kinderen en pas dan worden het echt KINDERcorsowagentjes. Uiteraard is onze insteek nog steeds dat de kinderen de bloemen op de wagentjes moeten plakken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarieke van Veldhuisen 06-38920527 of Tanja Hartmans, 06-55980772. Je kunt ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Kijk op de website www.bloemencorsowinkel.nl onder de ‘knop’ Kindercorso voor de laatste nieuwtjes.

Alvast voor de agenda:

31-aug   Deadline teksten programmaboekje
9-sep   Bloemen uitzoeken
11-sep   Wagens opmeten en indelen
23-sep   Voorverkoop programmaboekjes
24-sep   Bloemen delen
25-sep   Ronde jury en uitdelen boekjes aan groepen
27-sep   BLOEMENCORSO!!!
31-okt   Feestavond

Het bestuur wenst iedereen veel succes met de voorbereidingen!