IMG 4952-BorderMaker

11 september opmeetavond

Op deze datum komt het bestuur weer de technische- en veiligheidscontrole uitvoeren. Zie het tijdsschema dat eerder deze week is toegezonden.

Entreeposten

Er zijn al een aantal meldingen binnen, waarvoor dank! Toch nog een keer een oproep voor mensen die voor twee uurtjes bij de entreeposten willen staan. Dus, wil je ook bijdragen aan deze mooie dag, of heb je vrienden en/of kennissen die dit willen? Heel graag, wij zijn er erg mee geholpen! Meld je aan bij Marc Langedijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-20843090. ALVAST BEDANKT!!

Promotie

En, hangt de Bloemencorsoposter uit de Niedorper van vorige week al?

Je kunt er gratis entreekaarten mee winnen als je het deelt met Bloemencorso Winkel. De spelregels staan achter op de poster. Waarschijnlijk heb je ook de prachtige nieuwe ‘driehoeks-borden’ bij sommige lantaarnpalen zien staan? Deze zijn door de hele regio geplaatst!

Natuurlijk kun je het aankomend weekend de Bloemenkrant van de Floralia en het Bloemencorso weer in de bus verwachten. Deze is weer met zorg samengesteld en we hopen dat je er alvast een echt Corso-gevoel bij gaat krijgen. Veel leesplezier!

Er wordt al druk geflyerd op verschillende evenementen en openbare gelegenheden. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt voor verspreiding in de regio Kop van Noord Holland, West Friesland en Kennemerland, maar als je zelf nog naar een evenement (of gewoon naar je werk…) o.i.d. gaat neem dan een stapeltje flyers mee. Ook deze kun je halen bij Marjo Lenstra, Bosstraat 74.

Met de vlam in de pijp… …rijdt het Corso door het land!

Nieuwsgierig geworden? Kom op zaterdag 12 september kijken om 17:00 uur op het terrein van Beers Winkel aan de Scheidersweg 2a!

Spelden

Ook dit jaar kun je voor de –voor sommigen onmisbare- spelden weer terecht bij Marjo Lenstra (De Kastenwinkel), Bosstraat 74 in Winkel. Er zijn twee lengtes, 38 en 50 mm. Per doos kosten ze €12,=.

Kindercorso

Het Kindercorso-team heeft er al zin in! Jullie ook? Als het goed is zijn alle ‘bouwtekeningen’ ingeleverd dus het begin is er! We wensen jullie alvast veel voorplezier en we houden jullie op de hoogte over het Corsoweekend!

Nog even dit: 

Vrijdagavond 25 september gaan "onze mannen" een technische keuring houden bij alle Kindercorso wagentjes en fietsen. Zij letten op goed rijdend materiaal, de staat van (zwenk)wieltjes en banden, maar bovenal... is het veilig!?! Zorg ervoor dat de banden niet lek zijn, vervang deze voor het corsoweekend!! Onze voorkeur gaat uit naar luchtbandjes, dan blijven de bloemen ook goed zitten!! 

Bouw klein en overzichtelijk! Zo is het te overzien voor de kinderen en pas dan worden het echt KINDERcorsowagentjes. Uiteraard is onze insteek nog steeds dat de kinderen de bloemen op de wagentjes moeten plakken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarieke van Veldhuisen 06-38920527 of Tanja Hartmans, 06-55980772. Je kunt ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kijk op de website www.bloemencorsowinkel.nl onder de ‘knop’ Kindercorso voor de laatste nieuwtjes.

Alvast voor de agenda:

     
11-sep   Wagens opmeten en indelen
23-sep   Voorverkoop programmaboekjes
24-sep   Bloemen delen
25-sep   Ronde jury en uitdelen boekjes aan groepen
27-sep   BLOEMENCORSO!!!
31-okt   Feestavond

Het bestuur wenst iedereen veel succes met de voorbereidingen!