IMG 5584a-BorderMaker

Maandagavond j.l. werd de Najaarsvergadering gehouden van het Bloemencorso in Winkel.

De achterzaal van café Beentjes zat vol met bijna zestig medewerk(st)ers aan het Winkeler Bloemencorso. In een ontspannen sfeer werd er op deze avond teruggeblikt op het Corso van 2015. Er zijn altijd punten die weer even aandacht nodig hebben en moeten worden opgepakt, maar er waren geen moeilijke zaken tijdens deze vergadering. De eerder geplaatste Column over deelname van Floraliagroepen kwam nog even aan de orde. De groepen zijn van harte welkom om deel te nemen aan de jubileumeditie in 2016. Column gemist? Lees hem hier.

IMG 5568a-BorderMaker

Voorafgaande aan de vergadering werden de prijzen uitgereikt, er waren groepen, die handen tekort kwamen, omdat er meerdere prijzen waren gewonnen. De voorzitter sloot al vroeg in de avond de vergadering, omdat alle punten waren behandeld.

IMG 5570a-BorderMaker

Zaterdag a.s. zal het Corso-seizoen helemaal worden afgesloten, want dan is de Feestavond in de achterzaal van café Beentjes met muziek van de fantastische band XRay. Dus heb je meegewerkt aan het Corso, op welke manier dan ook, dan ben je van harte welkom vanaf 20.30 uur.

LET OP: ZORG DAT JE VOOR 21.00 UUR AANWEZIG BENT, WANT DAN ZAL ER EEN SPECIALE EDITIE VAN DE CORSOFILM TE ZIEN ZIJN, DIE MAG JE ECHT NIET MISSEN!!!

IMG 5577a-BorderMaker