IMG 4234aa BorderMaker

Hallo kindercorso-enthousiastelingen,

Het was een drukte van belang afgelopen woensdag tijdens het bloemen uitzoeken. Wat hebben wij weer een prachtige bouwtekeningen van jullie gekregen!! En wat was het prettig dat veel kinderen (ouders) hun bouwtekening al hadden gemaild. De bloemen zijn besteld, op dit moment hebben wij 28 kindercorso wagentjes/fietsen etc. waarvan er 3 niet in onze schuur zitten. Wat zal het een lange optocht worden!!

*Mart roert al dagelijks in de lijmpotten

*Jordi oefent iedere avond ons nieuwe pinquindans

*Jan loopt iedere avond door de kindercorso schuur, te passen en meten

*Tanja en Annemarieke gaan volgend weekend in "retraite", om volledig uitgerust te zijn voor het kindercorso!!

Nog even wat "bouwtips" voor het uiteindelijke resultaat...

• zorg ervoor de het deel waar bloemen op moeten komen goed in het papier zit ( graag 2 lagen) m.b.v. behangplaksel, Niedorper weekblad plakt erg goed!

• Doe dit, als het even kan, 7 dagen voor het corso, dan kan het goed drogen.

• wil je iets aftekenen op de kindercorsokar, ( bv. een hartje/ een rondje, een lijn voor een andere kleur, etc.) zorg dat dit al klaar is voor je in de kindercorsoschuur bent.....

Volgende week ontvangen de deelnemers een uitgebreide nieuwsbrief met alle wetenswaardigheden over het corsoweekend, maar noteer alvast in jullie agenda dat op donderdagavond ( 21 september ) de wagenstjes/fietsen etc. naar de kindercorsoschuur moeten worden gebracht ( Zandzegge 2), vanaf 18.30 uur, als wij er niet zijn zet je de wagens gewoon neer.

Mart en Jan zullen deze avond de wagens/fietsen gaan “ keuren” 

Groeten van Jan, Mart, Tanja, Jordi en Annemarieke