Pagina 27 Cake 001 BorderMaker

De inschrijvingen stromen al binnen op heelniedorpbakt.nl en dat is helemaal niet zo gek.

Want hoe leuk is het om mee te doen aan het grootste taartenfestijn van de kop van Noord-Holland. Kans te maken op de titel beste taartenbakker van Niedorp en dan ook nog eens een goed doel blij maken.

Zaterdag 7 april vanaf 15.00 uur

Ook in de 3e editie gaan de taartenbakkers van Niedorp hun taart thuis bakken en op zaterdag 7 april om 15.00 uur presenteren aan de jury.

Dit jaar kun je je fantasie helemaal de vrije loop laten, want alle soorten en maten zijn van harte welkom!

Wie dit jaar de mooiste, lekkerste en origineelste taart meebrengt zal worden verkozen tot de beste taartenbakker van Niedorp 2018!

Nieuw dit jaar: Goed doel

Naast deze titel zal bakker Koning de winnende taart in productie nemen. Een deel van de verkoopopbrengst zal overgemaakt worden naar het goede doel die de winnaar kiest. Dit kan een (sport)vereniging of een stichting zijn. Doe gezellig mee!

Eigenlijk is het heel simpel, inschrijven op de website heelniedorpbakt.nl, thuis een heerlijke taart bakken, laten proeven door de jury en ervandoor gaan met de titel en een goed doel blij maken.

Het belooft een gezellige middag te worden waar ook het publiek mag proeven van de heerlijke taarten met koffie en thee. En als afsluiting van het “taartenfeest” kan er gezellig geborreld worden in de Prins Maurits met een hapje en een drankje.

De organisatie heeft er ieder geval zin in en kunnen niet wachten om alle taartenbakkers, supporters en belangstellenden te ontvangen op zaterdag 7 april in de Prins Maurits in Nieuwe Niedorp.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Heel Niedorp bakt! kun je kijken op de website of de Facebookpagina volgen.

Deelnemers aan Heel Niedorp Bakt, die op zoek zijn naar originele artikelen of enig advies willen, kunnen gewoon dagelijks binnen lopen bij Next Level Cakes, Dorpsstraat 115a te Nieuwe Niedorp.

Mariska en Nathasja staan jullie graag te woord.

Website

Facebook