IMG 3150 640x480 BorderMaker

Nazomeren in Niedorp op 18 en 19 augustus 2018.

Bent u nog niet bekend met het fenomeen “Nazomeren in Niedorp”? Dan heeft u dit jaar de kans om kennis te maken met dit gratis evenement. Op ongeveer 70 locaties kunt u genieten van tuinen, kunst, muziek en allerlei andere (culturele) activiteiten. De activiteiten bevinden zich in de 9 kernen van de voormalige gemeente Niedorp (nu onderdeel van Hollands Kroon).

De 9 kernen zijn: Lutjewinkel en de Moerbeek, Haringhuizen, ’t Veld en Zijdewind, Kolhorn, Barsingerhorn, Oude Niedorp, Nieuwe Niedorp en Winkel. Per auto of per fiets met- of zonder vrienden is het noodzakelijk om een keuze te maken welke activiteiten er bezocht gaan worden. Alles zien is namelijk onmogelijk.

Het Nazomeren start op beide dagen om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Veel bezoekers roemen de gastvrijheid en de hoge kwaliteit van het aanbod door de deelnemers aan ons evenement. De deelnemers hebben de Nazomervlag uitgehangen en op de vele adressen kunt u de Nazomerkatern meenemen, waarin alle activiteiten zijn opgenomen.

In de katern staat ook een overzichtje, voor de bezoekers die niet zo bekend zijn in deze omgeving, zodat u weet in welke richting u de activiteit kunt vinden. U kunt natuurlijk ook de website raadplegen www.nazomereninniedorp.nl , daar kunt u van te voren lezen welke activiteiten er zijn. Per onderdeel (bv. tuinen) kunt u ook een uitdraai maken.

In de Nazomerkatern bevindt zich een overzicht van alle activiteiten per categorie, deze is ook heel handig om te gebruiken. Wilt u als deelnemer meedoen met Nazomeren in Niedorp meldt u dan voor 31 mei 2018 aan via onze website.

Per kern heeft u ondersteuning van een contactpersoon bij wie u met alle vragen terecht kunt. In principe doen deelnemers beide dagen mee. In overleg met de contactpersoon kan hiervan worden afgeweken.

Heeft u nog vragen?

Bel dan met: Jeanette Nagtzaam (06-54753035).