IMG 8496aa BorderMaker

We hebben er al heel wat mooie zonnige dagen opzitten!

Juni, juli en augustus, de maanden van mooi weer, leuke feesten, vakantie en natuurlijk Timmerdorp. Het is nog niet zover maar achter de schermen zijn we alweer druk bezig.

Op donderdag 30 augustus en vrijdag 31 augustus wordt voor de vijftiende keer het kindertimmerfeest op de speelweide aan de Havenstraat in Zijdewind georganiseerd.

Het thema voor 2018 is Tiroler Timmerfeest. We gaan met zijn allen de bergen in… frisse schone lucht, klimgeiten, bergweides vol edelweis. Heidi en Peter, edelherten, berghutten, Milka koeien, alpenhoorn, jodelen en rodelen, kabelbaan, geiten, spazieren, kaasfondue, bratwurst en schweingebrat, kastelen en bergburchten, langlaufen, bobslee en skieen. Voorbeelden en tijd genoeg om alvast te bedenken wat je zou kunnen bouwen.

Aanmelden

De inschrijfformulieren worden volgende week uitgedeeld in de klassen maar voor degene die dit niet kunnen afwachten vinden jullie in deze heraut alvast het opgaveformulier voor het timmerdorp 2018. Invullen, inleveren, zo klaar en timmeren maar.

Thema en activiteiten

Het thema voor dit jaar is Tiroler Timmerfeest. Net als voorgaande jaren wordt er naast het timmeren en bouwen van alles georganiseerd om iedereen te vermaken. Wat we gaan doen blijft nog een verrassing…

Wit T-shirt en witte lakens

Dit jaar mogen de kinderen een (oud) wit shirt aan en als u nog witte lakens, stukken stof of oude kleden/gordijnen heeft liggen dan zijn die ook van harte welkom.

Waar zouden we zijn zonder hout...

Wij kunnen er maar niet genoeg op blijven hameren en vragen of er bedrijven of particulieren zijn die ons aan hout, planken en plaatmateriaal kunnen helpen. Voor de pallets hebben we onze vaste adressen. Een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan komt alles voor elkaar.

Vrijwilligers en hulp

Ook is Timmerdorp ZV nog op zoek naar vrijwilligers die de kinderen tijdens de timmerdagen willen begeleiden met de hutten- en vlottenbouw. Als laatste doen wij een oproep voor hulp tijdens de opruimwerkzaamheden als het timmerfestijn voorbij is. Alle hulp is van harte welkom en men kan zich opgeven via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsorborden

Iedereen die ons financieel steunt of op een andere manier een warm hart toedraagt is in de gelegenheid een sponsorbord, vlag of reclamebanner aan te leveren die wij op de Timmerdorp sponsormuur kunnen ophangen. De borden worden 14 juli opgehaald en dienen zichtbaar opgesteld te zijn. Borden die wij moeten zoeken of nog moeten demonteren nemen we niet mee. Om iedereen een plek te geven op onze sponsorwand willen wij vragen om de borden of banners te groot aan te leveren, maximaal 2 meter breed x 1 meter hoog. Uiteraard kun je het reclamemateriaal ook zelf afleveren bij v.d. Stoop & Kruijer, Provincialeweg 16.

Tot Tiroler Timmerdorp, kom dabei und jodel mit!

Organisatie Timmerdorp ZV 2018

Erik, Ron, Liana, Ingrid, Renate, Patrick, Esther, Sebas, Rob, Jessica en Paul