20190218 170832 BorderMaker

Donderdagavond 18 april kunnen bezoekers genieten van totale ontspanning tijdens een klankschaal ligconcert. Comfortabel liggend op een matje, kan men luisteren naar klankschalen en andere intuïtieve muziekinstrumenten.

Klankschalen hebben de eigenschap sterk te resoneren. De trillingen die de schalen voortbrengen, zoeken zich een weg door het lichaam, dat voor een groot deel uit water bestaat. Men brengt de aandacht van het denken naar het voelen en ervaren en kan zo tot diepe ontspanning komen.

Het concert wordt gegeven door Wilma Beers. Vanuit haar muzikale activiteiten en sociaal werk achtergrond raakte zij gefascineerd door het effect van klankschalen. Veel mensen zoeken naar een manier om te ontspannen, zonder dat het meteen zweverig wordt. Dit is heel concreet: je ligt lekker te luisteren naar fijn geluid, je voelt het in je lijf en je ontspant. Wilma geeft ook klankschaalsessies in haar praktijk in Winkel. In maart gaf zij haar eerste klankschaal concert in Lutjewinkel en hebben meteen al een groot aantal bezoekers van een ontspannen avond genoten. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina: Wilma Beers – ontspanning met klankschalen.

Het klankschaalligconcert is op donderdag 18 april in Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel. Het start om 20.00 uur en de entree is 15 euro. Inschrijving is noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Ingezonden