P5100919 BorderMaker 1

Na twaalf jaar op Hemelvaartsdag de Dorcas Fietsdag te hebben georganiseerd hebben de Dorcas Ondernemers Noord Holland Noord besloten hiermee te stoppen.

Tijdens deze twaalf prachtige tochten hebben de deelnemers kunnen genieten van het mooie Westfriese landschap en de schilderachtige dorpjes. Veel bedrijven en andere bezienswaardigheden hebben we tijdens deze tochten mogen bezoeken. In totaal is er voor meer dan honderdduizend Euro bij elkaar gefietst. Dit geld is besteed aan diverse projecten van Dorcas in Tanzania, zoals agrarische projecten, medische voorzieningen, schoon drinkwater en niet te vergeten ons weeshuis met veertig kinderen.

We willen daarom bij deze de bedrijven en particulieren hartelijke bedanken voor hun jaarlijkse bijdrage. Verder bedanken wij de bedrijven die we mochten bezoeken en de vrijwilligers die ons de bezienswaardigheden in de regio hebben laten zien.

Ook de vele deelnemers aan onze tochten, die ons hebben gesteund met hun bijdragen, hartelijk dank. En tot slot danken wij de leden van onze Dorcas Ondernemersgroep en de vele overige vrijwilligers, die samen met ons deze Dorcas Fietsdagen mogelijk hebben gemaakt.