20190218 170832 BorderMaker

Even niet nadenken, loslaten wat je bezig houdt… lijkt dat je fijn? Kom dan naar het klankschaal ligconcert op vrijdag 15 november. Klankschalen hebben de eigenschap sterk te resoneren. De trillingen die de schalen voortbrengen, zoeken zich een weg door het lichaam, dat voor een groot deel uit water bestaat.

Mensen ervaren verschillende voordelen wanneer zij een klankschaalconcert bijwonen:

- Diepe ontspanning

- Balans in lichaam en geest

- Van denken naar ervaren

- Blokkades kunnen worden opgeheven

- Verbetering van het slaappatroon

Het concert wordt gegeven door Wilma Beers. Vanuit haar muzikale activiteiten en sociaal werk achtergrond raakte zij gefascineerd door het effect van klankschalen. Veel mensen zoeken naar een manier om te ontspannen, zonder dat het meteen zweverig wordt. Dit is heel concreet: je ligt lekker te luisteren naar fijn geluid, je voelt de trillingen in je lichaam en je dat geeft alle ruimte om te ontspannen.

Het klankschaalligconcert is op vrijdag 15 november in Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel. Het start om 20.00 uur en de entree is 15 euro.

Inschrijving is noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina: Wilma Beers – ontspanning met klankschalen.

Foto: Ingezonden