IMG 7870 BorderMaker

Nazomeren in Niedorp is een bekend evenement in de Noordkop. In 2020 kon ons evenement niet doorgaan door de coronapandemie. In 2021 zou het evenement gehouden worden op 21 en 22 augustus. Dit zou dan de 25e keer zijn geweest, waarop we konden Nazomeren.

Helaas zijn we genoodzaakt om ons 25 jarig jubileum weer uit te stellen naar 20 en 21 augustus 2022.

Door de coronapandemie en de mutaties van het coronavirus is het te ingewikkeld en ook onverantwoord om ons prachtige evenement te laten plaatsvinden. We hadden gehoopt dat de vaccinaties al rond zouden zijn, dat onze maatschappij weer open zou gaan. De voorbereidingen zouden al vanaf januari 2021 moeten starten.

We hebben te maken met een lockdown en een avondklok. Het is dus erg ingewikkeld om de organisatie rond te krijgen. Heel veel sectoren in de maatschappij verkeren in zwaar weer; onze sponsoren hebben hun geld hard zelf nodig.

We hadden gehoopt dat het vaccinatieprogramma veel sneller zou lopen…...heel veel deelnemers hebben niet de ruimte om 1.5 m afstand tussen de bezoekers te garanderen. En heel veel bezoekers kun je niet de veiligheid bieden , die nodig is.

Kortom… we stellen Nazomeren in Niedorp uit tot 20 en 21 augustus 2022. We hopen dan goed te kunnen uitpakken met veel nieuwe en oude deelnemers en zo de 25e keer met elkaar te vieren!!

Voor 3 van onze 6 bestuursleden is het dan de laatste keer dat zij meewerken aan Nazomeren in Niedorp. Verhuizingen, gezondheid en werk zijn redenen, waardoor zij willen gaan stoppen.

We zijn op zoek naar 3 nieuwe bestuursleden, die dan in 2022 worden begeleid door de vertrekkende bestuursleden. We zijn ook op zoek naar een contactpersoon in Winkel, die tot taak heeft om de deelnemers in Winkel te contacten en te helpen waar nodig. De huidige contactpersoon in Winkel, blijft ook om de nieuwe contactpersoon te begeleiden en in te werken.

We hopen dat we genoeg aanmeldingen krijgen. Het zou jammer zijn wanneer dit evenement verloren gaat!!!!

Voor informatie en opgave : Tine van den Berg 06 47383436 (PR Nazomeren in Niedorp).