76682592 348882775949910 2101149686839640064 o 1 002

Wilma Beers geeft vrijdag 2 juli een klankschaal ligconcert in Cultuurhuis de Kolk.

Misschien denk je als je dit leest: “Is dat wel iets voor mij?” Lijkt het je fijn om even écht te ontspannen, een momentje voor jezelf te hebben, iets nieuws te ervaren? Dan is het zeker een poging waard, uiteindelijk weet je natuurlijk pas of het iets voor jou is als je het probeert.

Hoe gaat zo’n klankschaalligconcert? Je neemt zelf een matje, kussen en als je wilt een dekentje mee. Alles om maar comfortabel te kunnen liggen. Je zoekt een fijne plek in de zaal. Groot genoeg om Corona-proof te genieten. Dan luister je naar mooie klanken. De klankschalen, gong en andere meditatieve instrumenten vormen een mooi geheel. Echt wel iets anders dan de klankschaalsessie die je in de sauna misschien wel eens meegemaakt hebt.

Het geluid van de instrumenten brengt ook trillingen met zich mee. Samen met het fijne geluid, laten die je heerlijk diep ontspannen. Regelmatig ervaren mensen dat ze eigenlijk in jaren al niet meer zo ontspannen waren.

Het klankschaalligconcert is op vrijdag 2 juli om 20.15 uur in Cultuurhuis de Kolk. Reserveren is noodzakelijk, dat kan via https://www.wilmabeers.nl/agenda/

Komt de datum je niet uit? Je kunt ook een klankschaalsessie voor 2 personen boeken op een ander moment.